Logo BO kleur- en stijladvies

VOORBEELDEN

Graag willen wij de resultaten van ons werk met u delen. Hieronder geven we een kort overzicht van de opdrachten die wij onlangs hebben uitgevoerd. Onze deelnemers hebben de mogelijkheid hun foto's en informatie te raadplegen door hier in te loggen. Een aantal van hen vinden het leuk hun ervaring met u te delen. Deze ziet u hieronder.


Er zijn momenteel geen deelnemers die hun ervaringen delen
Hieronder geven wij u een overzicht van andere opdrachten die wij onlangs hebben uitgevoerd. Vanwege privacy redenen zijn sommige reacties van deze klanten geanonimiseerd.


Art of Image, Valkenswaard

Training kleurtheoretische principes aan toekomstige kleurstylisten


Gemeente Son en Breugel, afdeling Dienstverlening Publiek

Workshop 'persoonlijke presentatie' tijdens teambuildingdag.
C. de Jongh, organisator en deelnemer

Hallo Bertine, we kijken terug op een topdag! Iedereen was zó enthousiast, ook de mannen. De middag heeft helemaal aan onze verwachting voldaan. Iedereen vond je een ambassadeur voor het vak! Keurig verzorgd, maar heel natuurlijk. Je rustige en persoonlijke uitleg heeft iedereen gewaardeerd.


Instituut Schoevers, Eindhoven

Geven van les over persoonlijke kleur aan deeltijdopleiding.


Deloitte, Eindhoven

Verzorgen van een interactieve lezing 'Zakelijke representatie' voor Young Deloitte.


GGZE Acute Zorg, Eindhoven

Workshop 'Kleur en stijl' verzorgd voor secretaresses.


Rabobank Nederland, Eindhoven

Individuele kleuradviezen gegeven in kader van Dag van de Secretaresse.


Noloc, Eindhoven

Geven presentatie 'Tweede indruk? Nee, die verkopen we niet!' aan loopbaanadviseurs.
G.P., contactpersoon Noloc Rotterdam

Beste Bertine, de regiobijeenkomst is door alle deelnemers als bijzonder positief ervaren. De combinatie theorie en praktijk sprak aan en deelnemers hebben met plezier gewerkt. Ik hoop van harte dat de andere regiobijeenkomsten net zo succesvol zijn!


Ouderencentrum Beek en Bos, Heythuysen

Workshops 'Kleur en stijl' voor personeel verzorgd op Dag van de Verpleging.


Druk van de Ketel, Nuenen

Verzorgen workshop 'Zakelijke presentatie'.
Geven individuele kleur- en stijladviezen aan werkzoekenden.


Den Herdgang, Tilburg

Geven individuele kleuradviezen locatieteam.


D'Win sfeervol wonen, Leende

Verzorgen lezing voor klanten 'Kleur in interieur'.
Ellen de Win van D'Win Sfeervol Wonen:

Een groep van 20 vrouwen werd ontvangen in de lounge van onze interieurzaak D'Win Sfeervol Wonen. Met de aanvang van jouw lezing werd de aandacht direct gegrepen. Je kleding is je eerste huid, je interieur het verlengde, je tweede huid. De uitleg van kleuren en hun uitwerking en het laten zien van bijbehorende interieurfoto's bracht veel interactie. Ook de koele en warme kleuren werden snel duidelijk omdat men direct aan de slag kon gaan door het bekijken en samenstellen van diverse interieurproducten zoals bv. een rood gordijn met een gele vloerbedekking. Wat kleurt wel mooi en wat niet en hoe bereik je een harmonie in je interieur. Naar onze mening was het een geslaagde avond, mede dankzij jouw enthousiasme!


Philips Medical Systems, Eindhoven

Kleuradviezen tijdens secretaresse-verwenlunch verzorgd.


Een particulier over een kleur- en stijladvies van BO:

Anne: We hebben het zo leuk gehad vandaag. Het enthousiasme van Femke zal je niet ontgaan zijn, ze is er helemaal blij mee. We zullen binnenkort wel samen gaan shoppen. We voelden ons ook allebei thuis bij je en de vanzelfsprekende manier waarop je aan het werk was vonden we prettig. En heerlijk de koffie met lekkernijen en lunch, kortom: een paar zeer tevreden klantjes.


Een ondernemer (vrouw 42 jaar) over een persoonlijk uitgebreid imagoadvies van BO:

Ik vond de sessies heel prettig. Bertine is heel respectvol, weet het vertrouwen te wekken en oordeelt niet. Je staat toch maar te kijk met al je plussen en minnen. Het maakte dat ik mij verheugde op de volgende sessies.

Het proces is wel heel intensief. Je krijgt veel informatie en het denken in termen die je normaal niet gebruikt is even wennen. Het invullen van de speelvelden kun je niet alleen, de begrippen luisteren nauw. Wel mooi dat visueel gemaakt wordt waar je zit.

De kleedsessie vond ik helemaal geweldig. Het meedenken van Bertine is heel fijn. Ook goed dat ze uitgaat van de basis die er is. Spelen met wat er is. Je wordt er bij betrokken op een speelse wijze. Dat Bertine de derde sessie met kleding van een postorderbedrijf kwam was heerlijk. Even doorpakken en gelijk resultaat zien.

Het heeft er toe geleid dat ik nu al andere kledingkeuzes maak en steeds denk: "zitten mijn kernwoorden er allemaal in?" en "hoe kan ik de vertaalslag het beste toepassen?" Er ligt al een boodschappenlijst klaar om straks mijn outfits helemaal kloppend te kunnen maken.