Logo BO kleur- en stijladvies

KLEURADVIES

De basis voor ieder traject is een kleuradvies. U ontdekt in welke kleuren u er stralend en gezond uitziet, welke kleurcombinaties u flatteren en hoe u kleur in kunt zetten om uw boodschap uit te stralen. Daarna is het een kwestie van complimenten in ontvangst nemen als u in uw mooiste kleuren loopt. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:


Interactieve presentatie

Dit is een interactieve bijeenkomst, waarin de deelnemers kennis maken met de wereld van persoonlijke kleuren. In overleg worden de onderwerpen vastgesteld. Mogelijke onderwerpen zijn: kleurtheorie, seizoenstypen of kleurkarakteristieken, hoe persoonlijke kleuren bepaald worden, kleurcontrasten in kleding, psychologie van kleur. De theorie wordt afgewisseld met praktische opdrachten. Elke deelnemer ontvangt een hand-out met daarin een samenvatting van het onderwerp, zodat het geleerde later thuis nog eens nagelezen kan worden.


BO kleur- en stijladvies - We beginnen met uitleg van de kleurtheorie

Deze presentatie is geschikt voor groepen van meer dan 10 personen. Prijs op aanvraag. Direct aanvragen


Workshop kleur

Kleur ervaren staat centraal in deze workshop. We beginnen met uitleg van de kleurtheorie, de seizoenstypen en persoonlijke kleuren. Daarna gaan we aan de slag met kleurstalen en ervaart u wat verschillende kleuren met u kunnen doen. We doen een beknopte kleuranalyse bij u. U ontvangt een hand-out en één van de vier seizoenskleurkaartjes, dat het beste bij u past.


De workshop duurt 2,5 uur en is geschikt voor groepen
van 5 - 10 personen. Direct aanvragen


BO kleur- en stijladvies - Ontdek welke kleurkarakteristieken bij u passen

Kleuradvies

Tijdens een kleuranalyse ontdekt u welke kleurkarakteristieken bij u passen. Staan heldere of gedempte kleuren u beter, straalt u met koele of warme kleuren.

Daarna ziet u wat verschillende kleuren met u doen als kleurstalen in allerlei kleuren om uw hals worden gedrapeerd. Ook staan we stil bij de combinaties van lichte en donkere kleuren die u het mooist staan. BO werkt met een soort creditcards met daarop één van de 78 standaard kleurencombinaties (Personal Color Card). U ontvangt het kaartje dat het beste bij u past, hiermee kunt u voortaan met gemak uw kledingkeuze maken.

Deze werkwijze is geschikt voor kleine groepen tot
max. 6 personen.

Uw investering:
Prijzen zijn per persoon en afhankelijk van het aantal deelnemers. Direct aanvragen


BO kleur- en stijladvies - Een uitgebreid persoonlijk kleuradvies

Uitgebreid persoonlijk kleuradvies

Dit is het meest specifieke systeem, waarmee wij werken. Het is geheel afgestemd op uw natuurlijke kleuren met als resultaat een nog beter passend advies.

Na kennismaking beginnen we met het maken van een foto. Tijdens een uitgebreide kleuranalyse bepalen we de kleur van uw huid, haar en ogen. U ontdekt of u een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent.

Dames, u krijgt een make-up advies met producten die speciaal op u zijn afgestemd. U kunt zelf een proefmake-up aanbrengen. Als u liever heeft dat wij u opmaken kan dat ook. Heren, u ontvangt enkele kledingtips.

Daarna ziet u wat verschillende kleuren met u doen als kleurstalen in allerlei kleuren om uw hals worden gedrapeerd. Ook staan we uitgebreid stil bij de combinaties van lichte en donkere kleuren die u het mooist staan. We sluiten af met het maken van een foto.
BO kleur- en stijladvies - Voor/Na het kleur advies BO kleur- en stijladvies - Voor/Na het kleur advies

U krijgt na 2 weken een speciaal voor u samengesteld persoonlijk kleurenpalet met uw 42 mooiste kleuren. U leert hoe u met deze unieke kleuren mooie combinaties kan maken.

Afhankelijk van uw keuze, doen wij dit in één of twee sessies. Wij nemen graag ruim de tijd, we zijn ongeveer 2,5 uur bezig. (Voor 2 personen 3,5 uur). De tweede sessie duurt een half uur. Komt dit niet uit dan plak ik die tijd aan de eerste sessie. Direct aanvragen


Een kleuradvies kunt u individueel plannen in combinatie met een kledingadvies en/of een imagoadvies. Wilt u alleen een kleuradvies dan kunt u dit alleen met 2 of 3 personen boeken.