Logo BO kleur- en stijladvies

KLEDINGADVIES

Niet alleen kleur, maar ook de belijning, stof en dessins van kleding bepalen hoe een kledingstuk bij u past. BO laat u zien hoe u uw pluspunten kunt accentueren en uw minpunten kunt camoufleren. U ontdekt waarom dat ene jasje uw toppertje is en dat andere een flop. U leert geraffineerd gebruik te maken van accessoires en dessins die mooi bij uw gezicht passen. U heeft keuze uit de volgende mogelijkheden:


BO kleur- en stijladvies - Voor/Na het kleding advies

Interactieve presentatie

Dit is een interactieve bijeenkomst, waarin de deelnemers kennis maken met de wereld van illusion dressing. Hoe kunnen we de waarneming van een ander zo beïnvloeden, dat we een mooier plaatje van onszelf neerzetten. In overleg worden de onderwerpen vastgesteld. Mogelijke onderwerpen zijn: het effect van lijnen in de kleding, verschillende kledingstijlen, de trends voor het komende seizoen, hoe uw pluspunten te accentueren en uw minpunten te camoufleren, hoe bepaalt uw gezicht welke dessins, accessoires u mooi staan. De theorie wordt afgewisseld met praktische opdrachten. Elke deelnemer ontvangt een hand-out met daarin een samenvatting van het onderwerp, zodat het geleerde later thuis nog eens nagelezen kan worden.

Deze presentatie is geschikt voor groepen van meer dan
10 personen. Prijs op aanvraag. Direct aanvragen


BO kleur- en stijladvies - Kledingadvies

Kledingadvies

Aansluitend aan een kleuradvies of in combinatie met een imagoadvies krijgt u tips over kleding- en stijlvragen die u heeft. Wilt u advies krijgen over het accentueren van uw pluspunten en het camoufleren van uw minpunten, uw kapsel, sieraden en accessoires of liever over stofkeuzes? In een uur tijd krijgt u kledingadvies op het onderwerp naar uw keuze. U ontvangt een hand-out met daarin de basistheorie over stijl en ruimte voor persoonlijke tips, zodat u thuis het geleerde nog eens kunt nalezen. Direct aanvragen
BO kleur- en stijladvies - Kledingadvies

Kledingadvies met persoonlijk stijlboek

Dit advies bestaat uit 2 sessies. De eerste sessie van één uur besteden we aan een uitgebreide figuur- en gezichtsanalyse met een intake over uw persoonlijke stijlvoorkeur.

Tijdens de tweede sessie ontvangt u een speciaal voor u gemaakt persoonlijk stijlboek vol informatie en tips afgestemd op uw persoonlijke lichaamskenmerken. Ook leert u hoe u met een beperkt aantal kledingstukken er telkens anders uit kunt zien. Dit spreken we uitgebreid door. Deze bijeenkomst duurt 2 uur. Direct aanvragen