Logo BO kleur- en stijladvies

IMAGOADVIES

Bij het imagoadvies gaan we nog een stuk verder. We beginnen dan bij uw innerlijk. Wat zijn de kwaliteiten die u anderen wilt laten zien? U leert uw innerlijk te vertalen naar kleding, we werken van binnen naar buiten. Voor elke gelegenheid leert u zelf te bepalen hoe u met kleding, accessoires en haardracht precies dat uit straalt wat u wilt. Zo komt u overtuigend en slagvaardig over. Succes is verzekerd! U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:


Interactieve presentatie

Dit is een interactieve bijeenkomst, waarin de deelnemers kennis maken met diverse aspecten van imago. In overleg worden de onderwerpen vastgesteld.BO kleur- en stijladvies - Imagoadvies

Mogelijke onderwerpen zijn: de eerste indruk, zakelijke representatie, de boodschap van kleur, het effect van kleurcontrasten. De theorie wordt afgewisseld met praktische opdrachten. Elke deelnemer ontvangt een hand-out met daarin een samenvatting van het onderwerp, zodat het geleerde later thuis nog eens nagelezen kan worden.

Deze presentatie is geschikt voor groepen van meer dan
10 personen. Prijs op aanvraag. Direct aanvragen


Workshop imago

Een kennismaking met het vertalen van uw innerlijk naar uw uiterlijk. Wat straalt u uit? U ontdekt het effect van stof, dessins, vorm en kleur op de uitstraling van een kledingstuk. U maakt uw eigen collage. De bespreking daarvan geeft u inzicht en tips om uit te stralen wat u wilt.

De workshop duurt 5 uur en is geschikt voor groepen van
4 - 6 personen. Direct aanvragen


Persoonlijk basis imagoadvies

U maakt uw innerlijk Basiskompas, een instrument om uw innerlijke kwaliteiten in beeld te brengen. Hiervoor gaat u aan de slag met lijsten kernkwaliteiten, u maakt een collage en optioneel kunt u een visualisatieoefening doen. U leert de vertaalslag te maken van deze kwaliteiten naar de taal van kleding. We bespreken uw kleding voor een aantal gewenste gelegenheden. Hier bent u 3 uur mee bezig.

Na enkele weken plannen we nog een afspraak van een uur. We lopen samen uw garderobekast door om passende kledingcombinaties te maken. Zo leert u de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen, waardoor de kennis beter beklijfd. En u krijgt een duidelijk boodschappenlijstje om uw garderobe compleet te maken. Direct aanvragen
Dit traject kan alleen individueel gevolgd worden.


Persoonlijk uitgebreid imagoadvies

Indien u een duidelijke verandervraag heeft, maken we naast het Basiskompas ook het Groot Innerlijk Kompas. Het Groot Innerlijk Kompas is een instrument om naast uw innerlijke kwaliteiten ook uw gewenste kwaliteiten in beeld te brengen. Hiervoor gaat u aan de slag met lijsten kernkwaliteiten, u maakt een collage en optioneel kunt u een visualisatieoefening doen. U leert de vertaalslag te maken van deze kwaliteiten naar de taal van kleding. Hier bent u 3 uur mee bezig.

Na enkele weken plannen we nog een afspraak van twee uur. In het eerste uur spreken we de theorie nog eens door. We bespreken uw kleding voor een aantal gewenste gelegenheden. Het tweede uur lopen we samen uw garderobekast door om passende kledingcombinaties te maken. Zo leert u de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen, waardoor de kennis beter beklijfd. En u krijgt een duidelijk boodschappenlijstje om uw garderobe compleet te maken. Direct aanvragen
Dit traject kan alleen individueel gevolgd worden.