Logo BO kleur- en stijladvies

OVER BO

Ik heb zelf aan de lijve ondervonden wat een goed kleuradvies met een mens kan doen. Er ging een wereld voor me open toen ik ontdekte waarom de ene kleur wel en de andere niet bij me paste. Ik kreeg veel complimenten over mijn nieuwe kleuren en make-up. Daar groeide mijn zelfvertrouwen door. Ik wist me ook te onderscheiden door geraffineerd kleurgebruik in mijn kleding. En ik werd blij als ik kleurrijke kleding aanhad of anderen in mooi passende kleuren zag lopen. Ik ontdekte de wonderde wereld van kleur. Deze ervaring is de vonk geweest die mijn passie heeft aangewakkerd. Andere mensen ook een vonkje willen meegeven van deze prachtige materie heeft er toe geleid dat ik van deze passie mijn werk heb gemaakt. De reden om in 2006 BO op te richten.


BO kleur- en stijladvies - Bertine,Oudesluijs, gecertificeerd integraal Image Consultant

Over Bertine

Ik ben Bertine Oudesluijs en heb in 2006, als image consultant, BO kleur- en stijladvies opgericht. Na vijf jaar lang diverse specialisatie opleidingen te hebben gevolgd werd het medio 2011 tijd de bedrijfsnaam aan te passen aan mijn huidige activiteiten. De nieuwe naam is geworden: BO imago, kleding en kleuradvies. Sinds 2008 ben ik tevens, als ambassadeur en coördinator, verantwoordelijk voor Dress for Success in Eindhoven. Daarvoor was ik werkzaam als diëtist bij het Amphia ziekenhuis Breda.


BO kleur- en stijladvies - Eva Hollander - Kleding als taal

In 2011 heb ik de Masteropleiding voor het Stijlkwadrantenspel® van Eva Hollander afgerond en ben ik gecer- tificeerd Integraal Image Consultant. In 2009 heb ik mij verder verdiept in de kleuranalyse los van seizoenstypes bij Strategier opleiding in Amersfoort en heb ik de Postgraduate jaartraining voor imageconsultants bij de De Stijlstudio in Amsterdam voltooid. De basis is in 2006 gelegd bij Art of Image in Valkenswaard, waar ik de opleiding voor professional imageconsultant heb afgerond en waar ik met regelmaat verdiepingsdagen bijwoon.


BO kleur- en stijladvies - Bertine,Oudesluijs, gecertificeerd integraal Image Consultant

Mijn visie:

Ieder mens is uniek en mooi. Dat is de basis voor ieder advies dat ik geef. Elk persoon verdient een integere, respectvolle en hartelijke benadering. Dit is zowel mijn persoonlijke insteek, als de insteek die ik nastreef bij deelnemers onderling tijdens groepsbijeenkomsten. Zeker voor groepen is een open en vertrouwde sfeer onontbeerlijk. De kracht die van mensen uitgaat bij een optimaal kleurgebruik en een op de persoon toegesneden stijl zie ik meer en meer essentieel worden. Je op een positieve en authentieke manier onderscheiden levert resultaat op. Ik ben van mening dat verandering in gedrag alleen te bereiken is door mensen te enthousiasmeren, te prikkelen, inzicht in de materie te verschaffen en te coachen tijdens het veranderproces.


BO kleur- en stijladvies - Wij werken met een uniek kleuradviessysteem

Enthousiasme, positief denken, persoonlijke aandacht, professionaliteit, mensenkennis en kwaliteit zijn de dingen waar ik voor sta.


Waarom voor BO imago, kleding en kleuradvies kiezen

Natuurlijk overtuigen wij u graag met ons werk. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u graag vooraf wilt weten waarom u voor BO imago, kleding en kleuradvies zou kiezen.

  • Wij bieden u een bundeling van kleur- , kleding- en imagoadvies, het hele traject in één hand.

  • Wij werken met een uniek kleuradviessysteem, waarbij uw huid, haar en oogkleur gebruikt worden voor een echt persoonlijk advies. Gebruik van een speciaal analyseprogramma op de computer, naast een analyse met kleurstalen, leidt tot een objectief advies.

  • BO is gespecialiseerd in het vertalen van het innerlijk naar uiterlijke representatie tijdens de Masteropleiding tot Integraal Image Consultant.

  • Wij zijn de enige personal shoppers die het de klanten zelf leren doen.

  • Wij komen naar u toe, geven advies in eigen vertrouwde omgeving. Vindt u het fijner om naar onze locatie te komen, dan bent u van harte welkom.

  • Als coördinator van Dress for Success, een concept voor advies en gratis kleding voor sollicitanten met een uitkering of minimum inkomen heeft BO ruime ervaring in het kleden van personen voor diverse werk gelegenheden. Dit project valt onder Stichting Vakwerk waarin MKB, Trudo en gemeente Eindhoven in vertegenwoordigd zijn.

  • Zowel bij kleur-, kleding- en imagoadvies heeft u te maken met 1 consultant, zodat er tussen de verschillende trajecten een echt optimale afstemming mogelijk is.

  • BO is lid van de V.I.P., de Vereniging van Image Professionals.


Wat levert een kleur- en stijladvies van BO u op

BO kleur- en stijladvies - Elk advies is een feestje en daarbij ook nog eens leerzaam

Het is gewoon erg leuk: Elk advies is een feestje. U krijgt even alle aandacht, het is alsof u jarig bent. We maken er een leuk moment van.
Het is steeds weer leerzaam: U leert met minder kleding meer combinaties te maken.
Het is fijn: U bent mooi van buiten en voelt zich daardoor lekker van binnen.
U voorkomt onnodige ergernissen: U voorkomt een hoop frustratie tijdens het winkelen. De kans is groot dat u, met de kleding die u meeneemt in het pashokje, ook daadwerkelijk iets kan. Gericht winkelen, waardoor het shoppen echt leuk wordt.
U bespaard kosten: Met hetgeen u geleerd heeft voorkomt u miskopen, waardoor de investering van het advies/de workshop zich al snel heeft terugverdiend.
Het kost u minder tijd: U winkelt efficiënter en staat 's ochtends nooit meer lang voor de kast.
U heeft minder ruimte nodig: Doordat u met minder kleding meer combinaties kunt maken, bespaart u ruimte in uw garderobekast.
Het geeft u een positief effect: Bij al onze adviezen laten wij u in uw waarde en helpen u het mooiste uit u zelf te halen. U heeft een succesvolle uitstraling in eigen hand.