Logo BO kleur- en stijladvies

AANBIEDINGEN

BO heeft een aantal vaste aanbiedingen. Deze rubriek kan zo maar aangevuld worden met nieuwe acties, die we via Twitter aankondigen. Volgt u ons al?


15 maart 2013 Vervolgworkshop na Brand New Event

Je gaat aan de slag met alle facetten van de Stijlcategorieën. Met het kleuraspect van deze methode heb je in de workshop kennis kunnen maken. Maar zoals ik al aangaf; er is meer. De boodschap die kleding uitstraalt wordt niet alleen bepaald door de kleur, maar ook door vorm, stof, dessin en accessoires.

Het wordt een middag met veel praktische informatie, ontdekken welke uitstraling bij jouw innerlijk en uiterlijk past, veel ervaren en vooral doen. Ik ontvang je graag bij Dress for Success, zodat we veel materiaal bij de hand hebben om je te laten ervaren wat een andere stof, een andere vorm of dessin voor een effect hebben op jouw totaal plaatje.

Je gaat naar huis met een handige beknopte samenvatting van alle aspecten van de Stijlcategorieën, zodat je zelf voor elke gewenste situatie een passende kledingset kan samenstellen.

Deze training wordt aangeboden op:
Vrijdag 15 maart van 13.30 – 17.30 uur met drankje en hapje na afloop.

 

Andere mogelijkheden zijn: (svp datum aangeven op bestelformulier)
Zaterdag 30 maart van 10.00 – 14.45 uur met lunch.
Vrijdag 17 mei van 13.30 – 17.30 uur met drankje en hapje na afloop.

Locatie:

Dress for Success
Marconilaan 28
5621 AA Eindhoven

Speciale aanbieding voor jou als bezoeker ‘Brand New’:
Met vroegboekkorting €145,00 excl. BTW als je je vóór 20 februari inschrijft! Daarna betaal je €175,00 excl. BTW.

Vind je het leuk om iemand mee te nemen, dan kan hij/zij ook gebruik maken van de ‘Brand New’ aanbieding. Jij ontvangt dan het boek ‘Kleding als Taal’ van Eva Hollander t.w.v. €29,50 cadeau!

Ik ontmoet je graag weer!

Direct bestellen


Business arrangement dames

Kleuradvies met Personal Color Card, kledingadvies, make-upadvies met proefmake-up, imagoadvies met Basiskompas, garderobe check, 'boodschappenlijst', winkelsessie met afsluitende lunch. Dit arrangement bestaat uit 4 sessies.
€ 741,00 excl. BTW (fiscaal aftrekbaar)

Direct bestellen


Business arrangement heren

Kleuradvies met Personal Color Card, kledingadvies, imagoadvies met Basiskompas, garderobe check, 'boodschappenlijst', winkelsessie met afsluitende lunch. Dit arrangement bestaat uit 3 sessies.
€ 595,00 excl. BTW (fiscaal aftrekbaar)

Direct bestellen


Abbonnement

Wilt u bij het wisselen van de seizoenen ondersteuning bij het samenstellen van uw zakelijke garderobe, het ordenen van uw kledingkast of antwoord op uw vragen m.b.t. imago, kleding en kleur dan kunt u een abonnement afsluiten voor 8 uur ondersteuning per jaar verdeeld over 3 of 4 afspraken.
€ 475,00 excl. BTW

Direct bestellen